NBA prepiri danes: Kako gledati Miami Heat proti Utah Jazzu, prenos v živo in TV spored

Sports News/nba Scrimmages Today


Miami Heat in Utah Jazz se bosta v soboto, 25. julija, ob 16.00 EST (26. julija ob 1.30 v IST) pomerila za ponovni zagon NBA. Vseh 22 ekip, ki so se za ponovni zagon javile mehurčku iz Orlanda, se bo pred nadaljevanjem sezone 30. julija pomerilo na razstavnih igrah med moštvi. Ker je to že drugo okršaj ekipe, se bo liga vrnila v običajno 12-minutno četrtinsko obliko.



Preberite tudi | NBA scrimmage TV spored, NBA Scrimmages prenos v živo, format in popoln seznam tekem

Podrobnosti o prenosu v živo v ligi NBA: Kako gledati Miami Heat proti Utah Jazz?

Miami Heat in Utah Jazz bosta v nacionalnem živo predvajala NBA TV. Navijači bodo do NBA TV lahko dostopali prek uradnega spletnega mesta ali aplikacije lige, ki jo je mogoče prenesti na mobilne telefone in igralne konzole. Fubo.tv bo igro tudi prenašal v živo.

V ŽIVOPojavila se je napaka. Prosim poskusite kasnejeDotaknite se, če želite vklopiti več

Preberite tudi | NBA prepiri danes: Kakšen je razpored TC NBA scrimmage, podrobnosti prenosa v živo NBA prepiri



Danes prepiri NBA: Kako gledati Miami Heat proti Utah Jazzu?

NBA prepiri danes: NBA spopadi podrobnosti o prenosu v živo

NBA TV bo skupaj z oddajami vseh sedem dni vključeval tudi šest dvojnih glav in eno štirinožno glavo, skupaj s poudarki nekaterih tekem. NBA League Pass bo gledalcem omogočil ogled vseh tekem, odigranih med ponovnim zagonom, skupaj z osnutkom NBA 2020 in 7-dnevnim arhivom NBA TV. Tekma Washington Wizards proti Denver Nuggets skupaj z igrami Sacramento Kings in Miami Heat bo trajala z zamudo.

Preberite tudi | NBA prepiri danes: Kako gledati Rockets vs Raptors, prenos v živo in TV spored

Miami Heat vs Utah Jazz predogled

Heat se bo po zmagi 104: 98 proti Sacramento Kings pomeril z Jazzom. Duncan Robinson je med streljanjem 4-od-5 s terena dosegel 12 točk. Šestnajstletni veteran Andre Iguodala je pri streljanju 3-of-6 z dvema deskama, eno podajo in krajo dosegel 11 točk. Jimmy Butler je objavil 9 točk, preden je sedel prvi polčas.



Kendrick Nunn in Bam Adebayo sta prav tako sedela, vendar bi lahko spet igrala Jazz. Po drugi strani je Donovan Mitchell med porazom ekipe proti Phoneix Sunsu z 101-88 dosegel 17 točk. Rudy Gobert je zbral pet točk in šest skokov. Glavni trener Quin Snyder je kasneje dodal, da mora ekipa obrambno pokazati več agresije.

Izpolnite TV program NBA Scrimmage

IGRE DATUM ČAS

Orlando Magic vs LA Clippers

22. julij, 15:00 EST (23. julij, 00:30 IST)

Washington Wizards vs Denver Nuggets

22. julij, 17:00 EST (23. julij, 02:30 IST)

New Orleans Pelicans vs Brooklyn Nets

22. julij, 19.00 EST (23. julij, 4.30 IST)

Sacramento Kings vs Miami Heat

22. julij, 21:00 EST (23. julij, 6:30 IST)

Portland Trail Blazers vs Indiana Pacers

23. julij, 15:30 EST (24. julij, 13:00 IST)

Dallas Mavericks proti Los Angeles Lakers

23. julij, 19.00 EST (24. julij, 4.30 IST)

Oklahoma City Thunder vs Boston Celtics

kako spremeniti ime na

24. julij, 17:00 EST (25. julij, 02:30 IST)

Houston Rockets proti Toronto Raptors

24. julij, 19:30 EST (25. julij, 5:00 IST)

Los Angeles Lakers vs Orlando Magic

25. julij, 12:00 EST (21:30 IST)

Miami Heat vs Utah Jazz

25. julij, 16:00 EST (26. julij, 13:30 IST)

Philadelphia 76ers proti Oklahoma City Thunder

26. julij, 12:00 EST (21:30 IST)

kako dvigniti denar iz gotovinske aplikacije

Indiana Pacers proti Dallas Mavericks

26. julij, 16:00 EST (27. julij, 13:30 IST)

Portland Trail Blazers vs Toronto Raptors

26. julij, 18:00 EST (27. julij, 3:30 IST)

Houston Rockets vs Memphis Grizzlies

26. julij, 20:00 EST (27. julij, 5:30 IST)

Washington Wizards vs Los Angeles Lakers

27. julij, 15:00 EST (28. julij, 00:30 IST)

Utah Jazz proti Brooklyn Nets

27. julij, 17:30 EST (28. julij, 3:00 AM IST)

Memphis Grizzlies proti Miami Heat

28. julij, 14:00 EST (23:30 IST)

San Antonio Spurs vs Indiana Pacers

28. julij, 16:00 EST (29. julij, 13:30 IST)

Preberite tudi | NBA prepiri danes: Kako gledati Thunder vs Celtics, prenos v živo in TV spored

(Vir slike: uradna stran NBA)