Kako izbrisati račun Snapchat? Učite se v preprostih korakih tukaj; Preberite

Technology News/how Delete Snapchat Account

bele in sive ideje za kopalnico

Snapchat je zelo priljubljena aplikacija za večpredstavnostna sporočila z milijoni aktivnih uporabnikov po vsem svetu, ki medij uporabljajo vsak dan. Ta aplikacija omogoča uporabnikom, da kliknejo slike, ustvarijo videoposnetke in jih urejajo s svojim obsežnim naborom filtrov, ki lahko spremenijo videz uporabnika in celo naredijo slike in video posnetke gooferjem! Omogoča jim tudi, da posnamejo videoposnetek, posnet v aplikaciji, naprej ali počasi. Vendar pa mnogi, ki niso veliko fotogenični ljudje, vedno težko uporabljajo svoj račun Snapchat. Mnogi se torej sprašujejo, kako trajno izbrisati račun Snapchat. Če ste se spraševali o istem, potem ne skrbite, tukaj je vse, kar morate vedeti o tem.



Preberite tudi | Tema klepeta v Instagramu - Kako spremeniti barvo na Instagramovih DM-jih?



Kako trajno izbrisati račun Snapchat?

Če ste se odločili, da se svojega računa Snapchat popolnoma znebite, lahko to storite zelo enostavno, tako da sledite spodnjim korakom. Prepričajte se, da veste, da ko izbrišete račun, se ne poskušajte prijaviti, sicer bo račun oživljen.

Preberite tudi | Fossil Gen 4 vs Gen 5: Katera pametna ura je za vas boljša? Preberite



Izbrišite račun Snapchat

  • Če želite trajno izbrisati račun Snapchat, pojdite na uradni portal računa Snapchat, kliknite tukaj za povezavo
    • ALI Pojdite na uradno spletno stran Snapchata
      • Zdaj se pomaknite na dno strani in kliknite »Podpora«.
      • Nato pojdite na razdelek »Moj račun in varnost«
      • Tu kliknite možnost 'Podatki o računu'.
      • Na koncu izberite »Izbriši račun«.
  • Vnesite svoje uporabniško ime in geslo.
  • Vnesite varnostno kodo, poslano na telefonsko številko, povezano z računom, in kliknite »Pošlji«.
  • Znova vnesite svoje uporabniško ime in geslo. Nato kliknite »Nadaljuj« in vaš račun bo onemogočen.

Preberite tudi | Razpakiranje iPhona 12 se začne širiti po internetu Tukaj je, kako je iPhone 12 Pro

kako narediti papigo, da sedi na rami

Ko končate postopek brisanja računa, bo v 30 dneh trajno izbrisan. Če pa želite svoj račun oživiti in ga znova začeti uporabljati, morate le prenesti aplikacijo Snapchat in se v svoj račun prijaviti z uporabniškim imenom. Poskrbite, da boste za prijavo uporabljali pravilno uporabniško ime in geslo brez kakršnih koli prekinitev ali varnostnih težav.

Promocijska slika ~ Shutterstock

Preberite tudi | Amazon Kindle vs Kindle Paperwhite: Kateri je boljši za vas? Preberite